Det är länge sen jag lagade någon mat hemma. Alltså bloggar jag inte om mat.
När jag lagar mat borta glömmer jag kameran hemma. Alltså bloggar jag inte om mat.
Det är länge sen jag blandade drinkar hemma. Alltså bloggar jag inte om drinkar.
Jag bloggar inte om andras drinkar. Alltså bloggar jag inte om drinkar.
Jag har dåligt samvete. Ska försöka ändra på det. Matlagandet, drinkblandandet och bloggandet alltså.
Tror faktiskt det finns en hyfsad chans att jag ska komma ihåg att fota maten ikväll hos Magnus.
Tryffeldoftande sallad på sparris och nypotatis med parmaskinka är planen. Och gott vin.
Sommarens gladaste överraskning är för övrigt att Peñascal är så gott trots att det är löjligt billigt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Har just sänkt en flaska Peñascal och inser att jag i sommar kommer att hamna i roséträsket. Det trodde jag aldrig. Tack för tipset! :)
Jag visste väl att jag skulle få ner dig i träsket!
Peñascal ska, enligt systemet "serveras [...] som sällskapsvin eller till småheta sötaktiga rätter av fisk".
Det är ganska precist. Kunde de inte bara gett oss receptet? Jag undrar jag vad de är de har lagat. Vet du, Björn?
(F.ö. är min ordveriviering nedan "newdipiq". Hur uttalas det?)
Visst är det kul att de är så specifika! Särskilt eftersom man om man klickar på passande maträtter får massor av olika förslag där ytterst få kan anses passa in på beskrivningen 'småheta sötaktiga rätter av fisk'...
Skicka en kommentar