lördag 10 mars 2007

Aj fan!

Man står där i köket och tänker "lite chili borde ju vara gott i en bouef bourgignone. Fruktigt och mustigt så där".

Och så glömmer man ännu en gång att när thailändarna beskriver Sriracha (typ puréad chili) som 'super hot' så skojar de inte.

Det bränner. Undrar om det kommer att gå att äta. Synd på ett kilo högrev annars.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Jag lagade ett kycklingrecept ur min samling häromdagen. Det blev verkligen snudd på oätligt. Inte kul.
Gick den att äta grytan?

Andreas sa...

Det gick i allra högsta grad att äta grytan. Till och med med en lätt dysfunktionell mage, så det lugnade sig rätt bra.

Det var faktiskt fantastiskt gott!

Björn sa...

Ja, det blev inte alls oävet... och den smakade bra till middag igår också.

Sofia Eriksson sa...

Är sriracha hetare än harissa? Isåfall måste jag prova det! (Läs köpa hem och låta pojkvännen som tycks ha mun av stål smaka.)