- Två långsamma värmeplattor
- En micro
- En vattenkokare
- En kaffekokare
Följaktligen har jag levt på färdigmat och krogmat. Och det är inte fy skam.
Några sporadiska nedslag:
- Lammrostbiffen på Judit & Bertil är i mitt tycke det bästa de haft på menyn.
- Nils Oscar Barley Wine passar otroligt bra med J&B:s goda lakritspannacotta (med passionsfruktstäcke). Trots att jag egentligen inte gillar lakrits.
- Både tequilan och champagnen på J&B är fortfarande lika goda som vanligt.
- På Scandic Anglais köar östermalmsfolket för att komma in till den överfulla baren. Klockan 18 en fredag. Trots att baren rymmer ett par hundra personer.
- Hotellets grillade biff är mycket god. Men inte prisvärd om man betalar själv. Vilket jag inte gjorde för en gångs skull. Alldeles för sällan jag blir bjuden - mer representation tack!
- Klientelet på Hotellet är inte alls min kopp te.
- Sushi Now på Stora Essingen har faktiskt fullt passabel hämt-sushi. Med rejält med wasabi på nigirin. Ingen fegande där inte.
- Chilin på V och J:s inflyttningsfest i helgen var mördande god. Hemligheten? Koka brynt högrev i öl med massor av chili och spiskummin. Koktid? Tja, uppemot 10 timmar för de som kom sist.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar