måndag 22 januari 2007

Sommarminnen


Kendo i kvällningen en varm sommarkväll. Därefter rosévin och picnic. Det är vad jag längtar efter just nu.

5 kommentarer:

Andreas sa...

Du kanske inte blir förvånad om jag säger att det är fler än du som längtar efter en sådan kväll. Däremot blir du kanske förvånad över att det är fler än du och jag som gör det, och att jag regelbundet får frågor från flera olika håll om när nästa bryggkendo inträffar. Jag brukar hänvisa till vädret.

Björn sa...

Vädret är en rätt bra ursäkt. Det blir nog rätt kallt om tårna så här års. Men visst är det bra bilder?

Jessica sa...

Vi tränade i en park, avbröts av polisen. Vi fick fortsätta och de tittade på i nästan en halvtimme. Någon hade ringt för att skydden och fäktandet fick det att se mysko ut. Men hur de alls fick de att se ut som om vi höll på att slå ihjäl varandra eller nåt, det fick vi aldrig veta.

Björn sa...

Var hände det? Var det i Sverige?

Jessica sa...

Jo i svensk park, i samma fantastiska väder som på dina fotografier.
Det var inget stort, de såg redan på håll att det inte handlade om något. Jag behöver en sparringkompis igen, och för all del, en hälsa som gör så att jag kan hålla en bokken stadigt, eller snarare, en likvärdig sparringkompis, såväl teknik- som styrkemässigt. Min förra sparringpartner var en fyrtioårig japansk man som när vi var igång då jävlar. Och nu så är det inte att tänka på även om jag saknar kendo som bara tusan.