Not till världen: om man gör chokladbabka på manitobamjöl blir den väldigt luftig och saftig.
2 kommentarer:
kristinchen
sa...
skall degen till babkan också vara lite kladdigare då? Jag köpte manitobamjöl häromveckan (BARA för att jag läste om det här haha) så jag är helt novis :-)
2 kommentarer:
skall degen till babkan också vara lite kladdigare då? Jag köpte manitobamjöl häromveckan (BARA för att jag läste om det här haha) så jag är helt novis :-)
Ja, manitobadeg får överlag gärna vara rätt kladdig som jag förstår det, att det är den ovanligt bra förmågan att binda vätska som ger saftigheten.
Men manitobamjölet har funnits här hemma i en dryg vecka bara, så det finns mycket kvar att lära sig...
OT: helgens ständiga dåliga skämt: (sagt med österrikisk brytning) I'll be babka!
Skicka en kommentar