Hej Andreas! Självaste Xbong, om man ska vara nogräknad. Det är ett par år sedan, nu. Och du tränar kendo i Japan såg jag på din blogg - är det sedan länge och för lång tid fram?
Björn, nu får jag nog ta och prova båda Fernet bredvid varandra, för jag hade för mig att Stock var mindre söt och mindre tjock än Branca. Annars ska bekännas att jag utanför Tjeckien oftast väljer Gammeldansk. Har du någon annan rekommendation åt ungefär samma håll? Man behöver ju variera sig.
7 kommentarer:
2 burgare och 14 öl?
Synes onekligen stämma.
Själv åt jag vitlöksbröd.
Tjeckiska Fernet Stock är det ännu lättare att förivra sig med - ej blott beroende på priset.
Nejmen, är det inte självaste Bong som är här och kommenterar? Det var inte igår! Hej, Stefan!
Ja, Fernet Stock är inte heller fel. Lite sötare och snällare än Branca. Mer åt Amaro-hållet.
Hej Andreas! Självaste Xbong, om man ska vara nogräknad. Det är ett par år sedan, nu. Och du tränar kendo i Japan såg jag på din blogg - är det sedan länge och för lång tid fram?
Björn, nu får jag nog ta och prova båda Fernet bredvid varandra, för jag hade för mig att Stock var mindre söt och mindre tjock än Branca. Annars ska bekännas att jag utanför Tjeckien oftast väljer Gammeldansk. Har du någon annan rekommendation åt ungefär samma håll? Man behöver ju variera sig.
Stefan, i stigande-bitterhet-ordning skulle jag säga:
Amaro Montenegro
Amaro Averna
Fernet Stock citrus
Fernet Stock
Unicum
Fernet Branca
Rigas Balsam
Skicka en kommentar