Vilka är egentligen de perfekta ingredienserna för en perfekt drajja? Vi vet, för vi har provat. Torr och blöt, med och utan zest, i alla tänbara kombinationer...
2 kommentarer:
JR
sa...
Och vad var den perfekta kombinationen? Skulle vara intressant att få veta vad ni kom fram till.
Jag vill minnas att Salvtore Calabrese skrev i sin bok att proportionerna ursprungligen var 50/50 mellan vermouth och gin. Inget som duger att skryta med inför polarna. Däremot smakar det prima och duger fint åt mig. Dessutom föredrar jag Martini´s vita torra vermouth i mitt glas. Just my 2c. /Thomas
2 kommentarer:
Och vad var den perfekta kombinationen? Skulle vara intressant att få veta vad ni kom fram till.
Jag vill minnas att Salvtore Calabrese skrev i sin bok att proportionerna ursprungligen var 50/50 mellan vermouth och gin. Inget som duger att skryta med inför polarna. Däremot smakar det prima och duger fint åt mig. Dessutom föredrar jag Martini´s vita torra vermouth i mitt glas.
Just my 2c.
/Thomas
Skicka en kommentar