fredag 31 augusti 2007

På förekommen anledning

Eftersom SVT Mat outade mitt efternamn (trots löfte om motsatsen) har det uppstått ett behov att påpeka några saker: det här är min privata blogg, och den har ingen koppling till min arbetsgivare. Jag bloggar på min fritid och utan att få något betalt. Och så kommer det fortsätta.

Det innebär att jag blir måttligt förtjust när ett livsmedelsföretag letar rätt på min jobbadress och börjar skicka reklam dit. Om ni vill nå mig rekommenderar jag kommentarsfältet. I undantagsfall går det även att använda mailadressen till höger.

4 kommentarer:

Martin sa...

Aha, det var du som var Björn, jag undrade just vems blogg jag missat.

Intressant det där med smöret, den diskussionen har jag missat helt.

Jessika sa...

du skulle ju kunna kräva gratissprit när du ändå är igår ;). Skrämt åsido. Så irriterande.
Du får mejla om du vill byta mejladdy helt, till en privat, och en skräpis, jag menar för oss alla. När jag kollade min egen blogg-addy nyss har jag frått ett erbjudande om tasers, tårgas och andra assault defensive kits. Uhum. Det kunde ju åtminstone vara mat-relaterat. Fast jag ville ju inte vara med i mat-reportaget.

Jessika sa...

Ett tillägg. På många sajter dyker det upp disclaimers, no affiliation with utan de företag som nämns nämns för att man gillar deras produkter ändå etc., Lite sorgligt att flretag inte alltid kan hålla tassarna borta från vanlig hederlig integritet utan att man måste skriva, rent uttryckligen att jag inte får betalt för att skriva det här.

Mårten sa...

Trist att det blev så. Men det var ju ett intressant reportage! Ska läsa igenom bloggen lite nu och se om man kan få några tips.