onsdag 26 november 2008

Avrådes


Under avdelningen 'vi har provat så att ni slipper' alt. 'saker att inte göra med din sodastreamer': kolsyrad whisky är vidrigt.

Vi var bara tvungna att prova...

5 kommentarer:

Freija sa...

Min pojkväns kompisar provade med vin... Allt exploderade ^^ Så det känns inte som någon hit det heller

Björn sa...

Vitvin fungerar faktiskt rätt bra, och resultatet smakar inte helt oävet. Visserligen inte lika bra som ett mousserande i samma prisklass, men ändå...

Däremot blir det extremt viktigt att vinet (eller vadhelst man nu får för sig att kolsyra utom helt rent vatten) är riktigt, riktigt kallt eftersom det ökar lösligheten av gaser i vätskan. Annars får man just den effekten du beskriver...

Anonym sa...

På ett närbesläktat tema avråder jag à det kraftigaste från kolsyrad absinth.

Åtminstone en annars så skaplig versinth la blanche blev efter en dust med läskedrycksapparaten minst sagt säregen, det vill säga lite egen och jävligt mycket sär.

Björn sa...

Ouch! Ja, vill man ha kolsyrad absint är det nog helt klart en bättre idé att hälla i bubbelvatten (eller bubbelvin: se 'Death in the afternoon' i högerspalten...)

Andreas sa...

Fy fabian det här verkar inget vidare. Det verkar, trots att vissa idogt hävdar motsatsen, vara bättre att blanda.