tag:blogger.com,1999:blog-1378472504630064790.post7120297828150956758..comments2023-07-03T14:05:54.445+02:00Comments on Betraktelser från baren: Whiskey SourBjörnhttp://www.blogger.com/profile/08629248792015379837noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1378472504630064790.post-25164280999913222432011-12-14T18:34:44.136+01:002011-12-14T18:34:44.136+01:00Jag brukar göra min whiskey sour på
5cl bourbon (...Jag brukar göra min whiskey sour på<br /><br />5cl bourbon (brukar använda makers mark, känns lite waste att ha något finare)<br />4cl färskpressad citron<br />2cl sockerlag<br />och ytterst lite äggvita (typ 2 barskedar max)<br />sen torrskakar jag hårt i kanske 15 sekunder för att sedan skaka med is.<br /><br />blir fantastiskt gott och lite sötare än din variant kanske.Tjonoreply@blogger.com