tag:blogger.com,1999:blog-1378472504630064790.post1961414563285525404..comments2023-07-03T14:05:54.445+02:00Comments on Betraktelser från baren: InspirationBjörnhttp://www.blogger.com/profile/08629248792015379837noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1378472504630064790.post-75339801201016203922010-12-10T21:20:50.665+01:002010-12-10T21:20:50.665+01:00Lite av vätskan avdunstar nog och det gör att prot...Lite av vätskan avdunstar nog och det gör att proteinerna i vitan blir stabilare. Äggvita består av två proteiner som binds ihop hårdare vid skakning/vispning (fysisk kraft). Äggens ålder påverkar också hur pass bra skum som kan bildas (enl. McGee).Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1378472504630064790.post-62737264291366216562010-12-10T18:18:17.760+01:002010-12-10T18:18:17.760+01:00Intressant. Undrar vad som händer med vitan?Intressant. Undrar vad som händer med vitan?Björnhttps://www.blogger.com/profile/08629248792015379837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1378472504630064790.post-36090011858672773982010-12-10T17:28:51.731+01:002010-12-10T17:28:51.731+01:00Knäcka, dela vita/gula och låta vitan vila i kyl e...Knäcka, dela vita/gula och låta vitan vila i kyl en dag eller så? <br />Så är vissa marängrecept.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com